Vitajte na našom webe!

Vitajte na našom webe!
Je to o nás, deviatich kamarátoch v poslednom ročníku.
A kto sme my? Predsa deviataci, absolventi základnej školy!

20. marca 2011

Ako sme sa dostali do deviateho ročníka

Snáď každý z nás si pamätá, keď sme ako malí prváci nesmelo robili svoje prvé kroky po škole, báli sa starších žiakov a spoznávali "tajné" zákutia našej školy. Nevedeli sme si zaviazať šnúrky na topánkach a už vôbec sme nemali ani tušenie, že Ježiško nie je pravý.
A zrazu sa to všetko pomaly začalo rúcať a z nás sa stávali starší a starší žiaci, skúsenejší, ktorí tým mladším hovorili "To sme preberali vlani, bolo to ľahké!" Z nesmelých prvákov, druhákov, tretiakov a štvrtákov sme sa prehupli na druhý stupeň a spoznávali radosti a strasti, ktoré to obnáša. Stali sa z náš tínedžeri, ktorí si pravidelne zabúdajú domáce úlohy, nosia vyťahané tričká a dávajú ostatným jasne najavo, že sú na škole najstarší.


Ako sa to vlastne všetko stalo? Len nedávno sme si prvý raz sadli do školských lavíc a pomaly ich na tejto škole už neuvidíme. Prešlo to naozaj veľmi rýchlo.
Ja len dúfam, že na seba tak rýchlo nezabudneme a užijeme si tých zvyšných pár mesiacov, kým nám naposledy "odzvoní". Snažiť sa už príliš nemusíme, veď testovanie je už ďaleko za nami. ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Napíšte Váš názor na článok, prípadne nejakú sťažnosť/prosbu.